pondělí 2. dubna 2012

Bramboráky 馬鈴薯


Ingredience
1 kg brambor
150 g oleje
120 g hladké mouky
2 vejce
2 - 3 stroužků česneku
5 lžic mléka
mletý černý pepř
majoránka
sůl

Postup
Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu slijeme. Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé. Do oleje (tuku) rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova. Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené.

成分
1斤土豆
150克
普通麵粉120克
雞蛋2個
2至3瓣大蒜
5湯匙牛奶
磨黑胡椒
墨角蘭


程序
生土豆,洗淨,篦。倒掉磨碎的土豆,鹽和胡椒調味。麵團添加雞蛋,馬鬱蘭,需要的麵粉和牛奶是不僵硬。熱鍋油(脂)我們準備用勺子和油炸直到金黃雙方的煎餅一匙土豆混合物。金土豆煎餅擔任溫水或冷水

Žádné komentáře:

Okomentovat