Ingredience:
·
1 hrnek polohrubé mouky
·
1 hrnek vody
·
2 vejce
·
sůl
·
100 g anglické slaniny
·
1 malá cibule
·
100 g tvrdého sýra
·
200 g tvarohu
Postup:
Do
mísy nasypeme 1 hrnek polohrubé mouky, přidáme 1 hrnek vlažné vody a 2 vyklepnutá
vejce. Zaděláme na polořídké těsto. Do většího hrnce dáme vařit osolenou vodu.
Vezmeme si síto na halušky, dáme ho nad hrnec s vařící se vodou a přes
síto budeme pasírovat zadělané těsto. Krátce halušky necháme povařit. Přes jiné
síto, s menšími dírkami halušky scedíme a propláchneme studenou vodou.
Halušky dáme do misky a přikryjeme utěrkou, aby nevychladli. Dále si nakrájíme
nožem na kostičky anglickou slaninu, kterou dáme na rozpálenou pánvičku. Mezi
tím si nakrájíme najemno cibuli, kterou přidáme k rozškvařené slanině a
orestujeme jí. Halušky vyndáme z misky a nandáme je na talíř. Posypeme je
nadrobeným tvarohem, rozškvařenou slaninou s cibulí a nastrouhaným sýrem.
(3 porce)
汤团与奶酪和奶酪
成份:
•1杯面粉
•1杯水
•2个鸡蛋
•盐
•100克五花腊肉
•1小洋葱
•硬奶酪100克
•200Ğ奶酪
步骤:
倒入一碗面粉1杯,加1杯温水,鸡蛋2个淘汰。支撑polořídké面团。进入一个更大的锅煮沸的盐水。屏幕上的汤团,通过我们揉面团筛放置了一锅开水和应变。简要地让煨饺子。尽管另一个屏幕,较小的孔汤团漏,并用冷水冲洗。汤团在碗里,用毛巾冷却盖的地方。此外,用刀切成立方体的培根,我们把热锅。同时,其中添加的热熏肉和炒洋葱,切碎。汤团从碗里取出,并留下他们在盘子上。撒上碎奶酪,热培根,洋葱和磨碎的奶酪。 (3份)
Žádné komentáře:
Okomentovat