pondělí 16. dubna 2012

Halušky se sýrem a tvarohem 汤团与奶酪和奶酪




Ingredience:
·         1 hrnek polohrubé mouky
·         1 hrnek vody
·         2 vejce
·         sůl
·         100 g anglické slaniny
·         1 malá cibule
·         100 g tvrdého sýra
·         200 g tvarohu

Postup:
Do mísy nasypeme 1 hrnek polohrubé mouky, přidáme 1 hrnek vlažné vody a 2 vyklepnutá vejce. Zaděláme na polořídké těsto. Do většího hrnce dáme vařit osolenou vodu. Vezmeme si síto na halušky, dáme ho nad hrnec s vařící se vodou a přes síto budeme pasírovat zadělané těsto. Krátce halušky necháme povařit. Přes jiné síto, s menšími dírkami halušky scedíme a propláchneme studenou vodou. Halušky dáme do misky a přikryjeme utěrkou, aby nevychladli. Dále si nakrájíme nožem na kostičky anglickou slaninu, kterou dáme na rozpálenou pánvičku. Mezi tím si nakrájíme najemno cibuli, kterou přidáme k rozškvařené slanině a orestujeme jí. Halušky vyndáme z misky a nandáme je na talíř. Posypeme je nadrobeným tvarohem, rozškvařenou slaninou s cibulí a nastrouhaným sýrem. (3 porce)











汤团与奶酪和奶酪

成份:
•1杯面粉
•1杯水
•2个鸡蛋
•盐
•100克五花腊肉
•1小洋葱
•硬奶酪100克
•200Ğ奶酪

步骤:
倒入一碗面粉1杯,加1杯温水,鸡蛋2个淘汰。支撑polořídké面团。进入一个更大的锅煮沸的盐水。屏幕上的汤团,通过我们揉面团筛放置了一锅开水和应变。简要地让煨饺子。尽管另一个屏幕,较小的孔汤团漏,并用冷水冲洗。汤团在碗里,用毛巾冷却盖的地方。此外,用刀切成立方体的培根,我们把热锅。同时,其中添加的热熏肉和炒洋葱,切碎。汤团从碗里取出,并留下他们在盘子上。撒上碎奶酪,热培根,洋葱和磨碎的奶酪。 (3份)

Žádné komentáře:

Okomentovat