Ingredience
-
4 středně
velké brambory
-
2 mrkve
-
1 petržel
-
řapíkatý
celer
-
hrst
sušených hub (předem namočené)
-
majoránka
-
sůl
-
jíška (máslo
a hladká mouka)
Postup
Do vroucí
osolené vody nadrobno nakrájíme brambory, kořenovou zeleninu a namočené houby. Přidáme
jíšku (na másle zpěníme hladkou mouku do zlatova). Ke konci vaření dochutíme
majoránkou.
成分
- 4个中型土豆
- 2根胡萝卜
- 1香菜
- 芹菜
- 少数(先前浸泡干蘑菇)
- 马郁兰
- 盐
- 鲁(黄油和面粉)
程序
在沸腾的盐水,砍马铃薯,根类蔬菜和泡软的香菇。加入糊(黄油炒面粉炸至金黄色)。在与马郁兰烹饪赛季的结束。
- 4个中型土豆
- 2根胡萝卜
- 1香菜
- 芹菜
- 少数(先前浸泡干蘑菇)
- 马郁兰
- 盐
- 鲁(黄油和面粉)
程序
在沸腾的盐水,砍马铃薯,根类蔬菜和泡软的香菇。加入糊(黄油炒面粉炸至金黄色)。在与马郁兰烹饪赛季的结束。
Žádné komentáře:
Okomentovat