pondělí 16. dubna 2012

Bramboračka 马铃薯


Ingredience
-        4 středně velké brambory
-        2 mrkve
-        1 petržel
-        řapíkatý celer
-        hrst sušených hub (předem namočené)
-        majoránka
-        sůl
-        jíška (máslo a hladká mouka)

Postup
Do vroucí osolené vody nadrobno nakrájíme brambory, kořenovou zeleninu a namočené houby. Přidáme jíšku (na másle zpěníme hladkou mouku do zlatova). Ke konci vaření dochutíme majoránkou. 

成分
- 4中型土豆
- 2根胡萝卜
- 1香菜
- 芹菜
- 少数(先前浸泡干蘑菇)
- 马郁兰
- 盐
- 鲁(黄油和面粉

程序
在沸腾的盐水,砍马铃薯,根类蔬菜和泡软的香菇。加入糊(黄油炒面粉炸至金黄色)。在与马郁兰烹饪赛季的结束

Žádné komentáře:

Okomentovat