pondělí 16. dubna 2012

Tvarohová bábovka 奶渣糕


Ingredience:
Měkký tvaroh 250 g
Vejce 2 ks
Tuk nebo olej 100g
Cukr 1/2 hrnku
Polohrubá mouka 2 hrnky
1 prášek do pečiva
1 špetka soli

Můžete přidat:
rum
citronová nebo pomerančová kůra
citronové aroma
rozinky
ořechy
skořice,…


Postup:
Do mísy dát tvaroh, cukr, vejce, tuk (rozpuštěný), špetku soli, příp. rum, vše rozšlehat dohladka. Vmíchat mouku s práškem. Je-li třeba, přidat mouku nebo trochu mléka či vody, aby bylo těsto husté, ale přitom tekuté (závisí na použitém tvarohu). Dále příp. přidat rozinky apod. Těsto vlít do vymazané a hrubou moukou vysypané formy, péci v rozpálené troubě na 150-200 °C.

Těsto vychází pro střední nebo větší bábovkovou formu. Dobrá sama o sobě, je vláčná a chuťově docela výrazná, i když není mastná a sladká. Příjemná změna je zkusit s půl balíčkem pomerančové kůry, nebo půl lahvičky citrónového aroma. Zajímavá varianta pro milovníky skořicové vůně vznikne, když se do části těsta vmíchá cca 1-2 lžíce skořice.

成份:
奶酪250克
鸡蛋2个
脂肪或油100克
糖1/2杯
2杯面粉
1发酵粉
1一撮

你可以添加
甜酒
柠檬或橘皮
柠檬味
葡萄干
坚果
肉桂,...

步骤:
豆腐,糖,脂肪(融化少许盐如果有必要在一个碗里朗姆酒,所有rozšlehat直到顺利搅拌面粉如有必要,添加面粉或给予了厚厚的面糊少许牛奶仍然液体取决于形式此外如果必要添加葡萄干等倒入面团面粉删除覆盖模具,烤150-200°C。

面团中等或较大bábovkovou形式本身是好的顺利强烈的味道,虽然它不油腻试图改变橘皮半瓶柠檬味高兴面糊搅拌约1-2汤匙肉桂肉桂气味恋人发生有趣的选项

Žádné komentáře:

Okomentovat