pondělí 19. března 2012

Velikonoční izidor 复活节Isidorus


Ingredience
25 dkg tuku
25 dkg cukru krupice
6 žloutků
2 lžíce kakaa
6 bílků
15 dkg hladké mouky
1/2 prášku do pečiva

Postup

Tuk, cukr, žloutky a kakao třeme asi deset minut do pěny. Pak přidáme sníh ze šesti bílků, mouku a prášek do pečiva. Pomalu zamícháme a vlijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Upečený plát potřeme marmeládou a na ní naneseme hmotu z 25 dkg mletých ořechů, 20 dkg cukru a 1,5 dl rumu. Nakonec polijeme čokoládovou polevou z jedné čokolády na vaření a 6 dkg pokrmového tuku.

  

成分

25克脂肪
25克砂糖
6个蛋黄
2汤匙可可
6个蛋清
15 DKG面粉
泡打粉1/2

程序
脂肪,糖,蛋黄和可可约十三分钟,直至泡沫。新增6白人,面粉和泡打粉的雪。慢慢搅匀,倒入抹油的烤盘上,洒。传播果酱的烤板和打击地面果仁25克,20克糖,1.5升朗姆酒的质量。最后倒入从一个巧克力的巧克力和6盎司煮熟食用油脂

Žádné komentáře:

Okomentovat