Doba
přípravy: 30 minut
Pečení: 25
minut
Kynutí: 75 minut
Kynutí: 75 minut
Počet porcí: 25 kusů
Ingredience:
60 g
krupicového cukru
500 g hladké
mouky
300 ml
dvanáctiprocentní smetany
40 g
droždí
2 žloutky
150 g
změklého másla
nastrouhaná
kůra z jednoho citronu
2 lžičky
citronové šťávy
1 vanilkový
cukr
špetka soli
1 vejce na
potření
med na
pokapání
Postup
Ze lžíce cukru, mouky, trochy vlažné smetany
a droždí připravte kvásek. Zhruba po čtvrthodině ho smíchejte se zbytkem
cukru a mouky, žloutky, měkkým máslem, citronovou kůrou a šťávou,
vanilkovým cukrem a trochou soli. Na závěr přilijte vlažnou smetanu.
Zadělejte těsto; pokud je třeba, podsypávejte ho moukou. Pak ho nechte asi
hodinu kynout. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 °C. Plech
potáhněte pečicím papírem. Z vykynutého těsta oddělujte kousky
a vyvalujte z nich válečky. Na plechu je stočte do spirály
a nechte ještě čtvrt hodiny kynout. Pak je potřete rozšlehaným vajíčkem
a přibližně na pětadvacet minut dejte do trouby. Horké jidáše pokapejte
medem a podávejte.
準備時間:30分鐘
烘烤:25分鐘
瑞星:75分鐘
份數量:25件
成份:
60克糖krupicového
普通麵粉500克
十二,每300毫升奶油
40克酵母
2個蛋黃
150克黃油,軟化
一個檸檬碎果皮
檸檬汁2茶匙
1香草糖
少許鹽
1個雞蛋銷毀
蜂蜜滴
程序
湯匙糖,麵粉,奶油和一點點溫暖的酵母準備酵母。約十五分鐘後,混合剩餘的糖和麵粉,蛋黃,軟黃油,檸檬皮和汁,香草糖和少許鹽。最後,添加溫暖的奶油。揉麵團,如有必要,它podsypávejte麵粉。然後讓它上升了大約一個小時。烤箱預熱到180,熱空氣在160°C。拉出烤盤紙。上升麵團從vyvalujte輥和分離。板扭成螺旋,讓再過十五分鐘上升。然後,刷蛋液,並給二十五分鐘,在烤箱。熱猶大小雨用蜂蜜和服務。
烘烤:25分鐘
瑞星:75分鐘
份數量:25件
成份:
60克糖krupicového
普通麵粉500克
十二,每300毫升奶油
40克酵母
2個蛋黃
150克黃油,軟化
一個檸檬碎果皮
檸檬汁2茶匙
1香草糖
少許鹽
1個雞蛋銷毀
蜂蜜滴
程序
湯匙糖,麵粉,奶油和一點點溫暖的酵母準備酵母。約十五分鐘後,混合剩餘的糖和麵粉,蛋黃,軟黃油,檸檬皮和汁,香草糖和少許鹽。最後,添加溫暖的奶油。揉麵團,如有必要,它podsypávejte麵粉。然後讓它上升了大約一個小時。烤箱預熱到180,熱空氣在160°C。拉出烤盤紙。上升麵團從vyvalujte輥和分離。板扭成螺旋,讓再過十五分鐘上升。然後,刷蛋液,並給二十五分鐘,在烤箱。熱猶大小雨用蜂蜜和服務。
Žádné komentáře:
Okomentovat