Připravíme si linecké těsto, které poté rozdělíme na dvě poloviny.
Linecké těsto
INGREDIENCE:
350 g hladké mouky
250 g másla nebo rostlinného tuku
140 g moučkového cukru
2 žloutky,
citronovou kůru
mouku na vál
tuk na vymazání plechu nebo pečící papír
POSTUP:
Mouku prosejeme na vál a rozsekáme do ní nadrobno ne příliš vychlazený tuk, přidáme prosetý cukr, žloutky, nastrouhanou kůru z omytého citronu a vše rychle zpracujeme na hladké těsto.
Kuřátka
POSTUP:
Část těsta určenou pro drůbeží cukroví ochutíme citronovou kůrou, rozválíme a vykrajujeme kuřátka, která upečeme dorůžova. Po dvou je spojujeme meruňkovou nebo broskvovou marmeládou.
Povrch potřeme žloutkovou polevou, kterou připravíme ze:
150 g moučkového cukru,
1 žloutku,
několika kapek citronové šťávy,
lžíce citronového likéru.
Ovečky
POSTUP:
Do zbývající části lineckého těsta přidáme asi hrst kokosové moučky a lžíci citronové šťávy, rozválíme, vykrájíme a upečeme ovečky. Po dvou spojujeme malinovou nebo rybízovou marmeládou.
Kdo chce mít ve svém ovčím stádečku i černou ovci, poleje ji polevou z hořké čokolády a posype čokoládovou rýží, případně čokoládovými hoblinkami.
Povrch potřeme citronovou polevou ze:
150 g moučkového cukru,
1 lžíce horké vody,
2 až 3 lžic citronové šťávy.
Jakmile polevy dobře zaschnou, kapkou čokolády vyznačíme zvířátkům hnědá očka. Červenou polevou domalujeme kuřátkům zobáčky, hřebínky a nožky, ovečkám mašličky.
Pečeme v předehřáté troubě při teplotě asi 180 °C.
准备糕点,然后分裂成两部分。
酥
成份:
普通面粉350克
250克黄油或植物油
140克糖粉
2个蛋黄,
柠檬皮
面粉上的冷轧板
脂肪润滑烤纸或纸
程序:
过筛面粉精细冷轧板和切成不太冷冻脂肪,加上纵横交错的糖,蛋黄,磨碎的柠檬外皮,洗净快速处理所有面糊光滑。
小鸡
程序:
部分的面糊饼干鸡,柠檬皮调味,滚平,切鸡,烤粉红色。后两者结合杏果酱或桃。
表面蔓延蛋黄釉,编写:
150克糖粉
蛋黄1个,
几滴柠檬汁
汤匙柠檬利口酒。
羊
程序:
其余的脆饼增加约一小撮椰子面粉和一汤匙柠檬汁,滚平,和烘烤vykrájíme羊的。经过两个结合树莓或红醋栗果酱。
谁愿意在你的羊和黑羊的羊群,她的黑巧克力糖霜和巧克力领域洒大米或巧克力屑。
表面蔓延柠檬糖霜:
150克糖粉
1汤匙热水
2至3汤匙柠檬汁。
一旦干燥,良好的浇头,巧克力棕色的眼睛下降,突出的小动物。画一个红色的酱雏鸡喙,梳子和腿,蝴蝶结络绎不绝。
预热烤箱烤约180°C。
Žádné komentáře:
Okomentovat