pondělí 19. března 2012

Velikonoční beránek - biskupský 復活節的羔羊 - 主教


Ingredience:
28 dkg měkkého másla
14 dkg cukru
1 vanilkový cukr
6 vajec
špetka soli
14 dkg moučkového cukru
28 dkg hladké mouky
1/2 prášku do pečiva
7 dkg půlených vlašských ořechů
20 dkg kandovaného ovoce
3 kapky citronové šťávy
7 dkg hrubě nastrouhané čokolády

POSTUP:
Změklé máslo, cukr, žloutky, vanilkový cukr a špetku soli smícháme a vyšleháme do pěny. Z bílků a moučkového cukru vyšleháme tuhý sníh. Dále kandované ovoce a ořechy smícháme s trochou mouky. Postupně vše smícháme dohromady. Naplníme formy beránků, které jsou předem vymazané máslem a vysypané moukou. Pečeme asi 50 minut na 170 stupňů. Beránka po upečení můžeme polít čokoládovou polevou.



成份:
28克黃油,軟化
14克糖
1香草糖
6個雞蛋
少許鹽
14克糖粉
28克麵粉
泡打粉1/2
7盎司核桃,減半
20克蜜餞
3滴檸檬汁
7盎司的巧克力,粗磨碎

程序:
軟化的黃油,糖,蛋黃,香草糖和少許的鹽混合和鞭,直到泡沫。對於白人和糖粉鞭僵硬的雪。此外,蜜餞和少許麵粉混合堅果。逐漸混合在一起的一切。填補了羔羊的形式,預先清除用黃油撒上麵粉。 170度烤約50分鐘。羊肉可以倒入烘烤巧克力。

Žádné komentáře:

Okomentovat